Модата и културниот идентитет на градот

Документарец за Жан Пол Готје и дискусија за модата и сексуалноста - Скопје Филм Фестивал

" Здрава животна средина - здрав живот " - Економија и бизнис

Излогот е бесплатна реклама на секој бренд - Нова Македонија

Скопје има голем креативен потенцијал - Александра Оленска

Приказни од излозите со Солин Дабовил од Париз