Шест излози во Скопје добија сосема нов изглед

Студенти од Технолошки и Архитектонски факултет разубавија шест излози

Декорираните излози се наш подарок за Скопје, велат од тимот на фестивалот „Недела на излози“

Естетски симболи на визуелната култура на градот

Студенти од Технолошки и Архитектонски факултет разубавија шест излози

Декорирани излози како подарок за градот

И ова е Скопје...
„Недела на излозите“

Отворен првиот фестивал „Недела на излозите“ во Скопје

Скопје уреден како од бајките: „Недела на излозите“ за подигање на визуелната култура

Отворено е првото издание на фестивалот
„Недела на излозите“

Прво издание на
„Недела на излозите“

Отварање на првото издание на фестивалот „Недела на излозите“

Модата и културниот идентитет на градот

Документарец за Жан Пол Готје и дискусија за модата и сексуалноста - Скопје Филм Фестивал

" Здрава животна средина - здрав живот " - Економија и бизнис

Излогот е бесплатна реклама на секој бренд - Нова Македонија

Скопје има голем креативен потенцијал - Александра Оленска

Приказни од излозите со Солин Дабовил од Париз